Goedkope PVC laminaat vloeren bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors vindt u al goedkope pvc laminaat en pvc tegels van de topmerken vanaf €14,95 per meter. Dat is nog eens goedkope pvc vloer! Bestel uw vloer eenvoudig online bij Luxury Floors, of kom gerust eens langs in de showroom in Kampen. Hier hebben we meer dan +/- 300 pvc vloeren voor u uitgestald. Lees hieronder meer over de pvc vloeren van Luxury Floors of bekijk direct ons assortiment pvc met houtstructuur of tegelstructuur. Wat heeft uw voorkeur?

pvc met houtstructuur pvc met tegelstructuur

Voordelen PVC laminaat vloeren bij Luxury Floors:

Natuurlijk uitstraling van de PVC vloeren

De PVC vloeren collectie van Luxury Floors is dankzij de prachtige decors en voelbare structuur niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuurstenen tegels, de PVC vloeren zien er uit als een echt natuurproduct. Met onze PVC vloeren haalt u op een goedkope manier de natuur in huis. De vloeren zijn bijna onderhoudsvrij, zodat u extra lang kunt genieten van de mooie uitstraling. Een ideale combinatie tussen de praktische voordelen en de natuurlijke uitstraling.

Hoe dikker de PVC toplaag, des te minder slijtage

Een PVC vloer is kwalitatief van zeer hoge klasse. Klik- PVC laminaat vloeren hebben een extreem lage slijtage daardoor gaan ze ook heel lang mee. De slijtageduur hangt ook af van de dikte van de toplaag. In praktijk betekent hoe dikker de toplaag des te minder slijtage waardoor uw PVC vloer veel langer meegaat met een dikke toplaag.

PVC click laminaat

Uniek aan het aanbod van Luxury Floors is onze serie PVC vloeren met klikverbinding. Hiermee kunnen PVC vloeren nog makkelijker gelegd worden. Voor click pvc vloeren geldt dat de vloer vlak, droog, stabiel, geen scheur, stof- en vet vrij en goed hard moet zijn.

Geluiddempende pvc vloeren

Woont u in een appartement of op een etage en moet u voldoen aan de 10dB norm vanwege onderburen? Dan zult u de PVC vloeren moeten combineren met een geluiddempende ondervloer. Ofschoon PVC vloeren een laag loopgeluid hebben voldoen ze zonder een T.U.V. gecertificeerde ondervloer niet aan de wettelijk eis van 10dB. Om deze reden mag u dan ook de Pvc vloer niet verlijmd leggen in een woning waar geluidsnormen gelden. De PVC vloeren met kliksysteem zijn daarom de perfecte oplossing.

Tips voor het onderhouden van uw pvc vloer

Een PVC vloer is gemakkelijk in onderhoud maar toch is geen enkele vloer helemaal onderhoudsvrij. Wij raden u aan om zo veel mogelijk voorzorgmaatregelen te nemen.

Het dagelijks onderhoud kunt u doen met een dweil of stofzuiger met een zachte borstelmond. Een keer per week kunt u de Pvc vloer dweilen met lauw water en voor PVC vloeren geschikt reinigingsmiddel. Voor dosering kijk naar het gebruiksaanwijzing van het reinigingsmiddel.

Luxury Floors is primair een leverancier van het materiaal.  Wij hebben als extra service extra informatie voor u ingewonnen bij onze fabrikanten en dit in de vorm van tips vermeld op de website. Luxury Floors is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk gehouden worden voor de juistheid van deze informatie. Wij raden u aan ten alle tijden bij de geleverde producten de gebruiksaanwijzing op te volgen, of wel navraag te doen bij een specialist.

Benieuwd naar ons assortiment pvc?

Luxury Floors heeft een ruim assortiment pvc kliklaminaatvloeren: pvc met houtstuctuur en pvc met tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk snel ons assortiment.

CONTACTGEGEVENS

Locatie Luxury Floors Luxury Floors B.V. 
 Haatlanderdijk 6-D
 8263 AR KAMPEN

E-mail:   info@luxuryfloors.nl
Telefoon:  038-3374025
Mobiel/ Whatsapp: whatsapp 06-11067255

OVER LUXURY FLOORS

Logo Luxury FloorsLuxury Floors is een Groot/Restpartijhandel drijvende handelsonderneming. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese Topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen. Met meer dan 300 soorten laminaat, direct uit voorraad leverbaar! Lees wat anderen over Luxury Floors zeggen.

streep

logos

 

LAMINAAT LATEN BEZORGEN?

Bezorging Levering in Nederland

Slechts €49,-*

Laminaat door ons laten leggen?
Vraag naar de mogelijkheden

*M.u.v. de waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     10.00 - 18:00
Dinsdag: 10.00 - 18:00
Woensdag: 10.00 - 18:00
Donderdag: 10.00 - 18:00
Vrijdag: 10.00 - 21:00
Zaterdag: 10.00 - 17:00
Zondag: Gesloten
telefoon 038 - 337 4025

Het laminaat wordt rechtstreeks bij de fabrikanten van de onderstaande merken ingekocht

Over Luxury Floors | Laminaat informatie | Bezorgservice |Voorwaarden | Contact | Sitemap

streep

Luxury Floors
De route naar Luxury Floors vind je hier
laagste prijs