Het goedkoopste laminaat garantie van Noord-Holland!

De inkoop manager van Luxury Floors heeft een directe relatie met alle grote fabrieken en daardoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit laminaat vloeren voor de LAAGSTE PRIJS GARANTIE van Noord-Holland !! Veel aanbieders van laminaatvloeren kopen vaak gewoon bij de Groothandel en bieden deze vervolgens aan de consument aan waarbij ze beweren de goedkoopste laminaat vloeren te hebben. Om een goedkoop laminaat vloeren verkoper te zijn moet men rechtstreeks bij de fabriek kopen en met kleine marges doorverkopen aan de klant. Dit is de basis principe van Luxury Floors waardoor wij al meer dan 12 jaar de goedkoopste laminaat vloeren bedrijf zijn van Noord-Holland.

Laminaat bezorgservice

Keuze gemaakt? U wilt het liever laten bezorgen? Dat kan! Binnen 24 tot 48 heeft u de beschikking over uw laminaat. Ook het laminaat door ons laten leggen? Geen enkel probleem, Luxury Floors voorziet u graag in een totaal laminaat service aanbod in Noord-Holland. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden of bezoek de showroom aan de Haatlanderdijk 6-D in Kampen. Keuze uit meer dan 300 laminaat modellen, op voorraad!

Waarom laminaat?

Laminaat is vele malen goedkoper, eenvoudig te leggen en verkrijgbaar in vele soorten en maten. Het is duurzaam, onderhoudsarm en lijkt op een echte houten vloer. Met het juiste laminaat creëert u de sfeer die u wilt! U kunt kiezen voor licht, donker of toch die prachtige glanzende vloer

Kijk voor meer informatie op onze pagina ‘’ons laminaat assortiment’’ en laat u verassen door ons grote aanbod in laminaat! Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

CONTACTGEGEVENS

Locatie Luxury Floors Luxury Floors B.V. 
 Haatlanderdijk 6-D
 8263 AR KAMPEN

E-mail:   info@luxuryfloors.nl
Telefoon:  038-3374025
Mobiel/ Whatsapp: whatsapp 06-11067255

OVER LUXURY FLOORS

Logo Luxury FloorsLuxury Floors is een Groot/Restpartijhandel drijvende handelsonderneming. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese Topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen. Met meer dan 300 soorten laminaat, direct uit voorraad leverbaar! Lees wat anderen over Luxury Floors zeggen.

streep

logos

 

LAMINAAT LATEN BEZORGEN?

Bezorging Levering in Nederland

Slechts €49,-*

Laminaat door ons laten leggen?
Vraag naar de mogelijkheden

*M.u.v. de waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     10.00 - 18:00
Dinsdag: 10.00 - 18:00
Woensdag: 10.00 - 18:00
Donderdag: 10.00 - 18:00
Vrijdag: 10.00 - 21:00
Zaterdag: 10.00 - 17:00
Zondag: Gesloten
telefoon 038 - 337 4025

Het laminaat wordt rechtstreeks bij de fabrikanten van de onderstaande merken ingekocht

Over Luxury Floors | Laminaat informatie | Bezorgservice |Voorwaarden | Contact | Sitemap

streep

Luxury Floors
De route naar Luxury Floors vind je hier
laagste prijs