Laminaat kopen Groningen

Laminaat kopen in Groningen en omgeving? Daar wil je vast niet teveel voor betalen. Profiteer daarom van de belofte van Luxury Floors: “elders goedkoper? Dan krijgt u het gratis inclusief plinten en ondervloeren.” Bij ons is het laminaat tot wel 50% goedkoper dan bij dure speciaalzaken. Goed en goedkoop laminaat kopen doet u dus bij de laminaat specialist.

Regel alles direct online, zoals een laminaat vloer inclusief een gratis ondervloer t.w.v. €2,95 per m². U heeft keuze uit laminaat voor thuisgebruik en commercieel gebruik, verschillende laminaat stijlen, kleuren en diktes.

Bekijk onze laminaat vloeren en pvc vloeren.

goedkoop laminaat kopen

PS: Wist u dat Luxury Floors ook restpartijen tegen dumpprijzen aanbiedt? Hier vindt u de aller scherpste prijs van Groningen! Goedkoop laminaat bestelt u bij Luxury Floors en u laat het laminaat bezorgen in Groningen.

Grootste aanbod goedkoop laminaat vloeren in Groningen

Luxury Floors biedt u online een ruim assortiment laminaat vloeren tegen de scherpste prijzen, die we bij u Groningen komen bezorgen. Maar dit is slecht een greep van alle laminaatvloeren die we in de showroom in Kampen voor u hebben uitgestald. Hier vindt u meer dan 300 modellen laminaat vloeren. Door de hoge omloopsnelheid is het niet mogelijk om alle modellen online te vermelden. Dus voor een uitgebreid assortiment nodigen we u graag uit in Kampen bij Luxury Floors.

Goedkoop laminaat in onze outlet al vanaf €1,99 per m²

Laminaat geeft op een goedkopere manier het juiste en chique sfeer in uw woning. De laminaatvloer is vergeleken met een houten vloer tot wel 60% goedkoper!  Bekijk onze pagina restpartijen, zodat ook u kunt zien dat het echt nergens anders goedkoper is! Weggeef prijzen!!!

Kwaliteit laminaat van Europese topmerken

Bij Luxury Floors worden alleen de Europese topmerken voor u aangeboden, zo vindt u hier merken als: Krono-original, Classen, Kronotex, Witex, Quickstep, BerryAlloc, Egger, Kronoswiss, Parador, Kaindl, Tarkett. Deze topmerken gaat u elders niet goedkoper vinden en als het u toch luk, dan krijgt u het laminaat met alle toebehoren gratis. Bestel nu een vloer van topkwaliteit en laat het bezorgen in Groningen.

CONTACTGEGEVENS

Locatie Luxury Floors Luxury Floors B.V. 
 Haatlanderdijk 6-D
 8263 AR KAMPEN

E-mail:   info@luxuryfloors.nl
Telefoon:  038-3374025
Mobiel/ Whatsapp: whatsapp 06-11067255

OVER LUXURY FLOORS

Logo Luxury FloorsLuxury Floors is een Groot/Restpartijhandel drijvende handelsonderneming. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese Topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen. Met meer dan 300 soorten laminaat, direct uit voorraad leverbaar! Lees wat anderen over Luxury Floors zeggen.

streep

logos

 

LAMINAAT LATEN BEZORGEN?

Bezorging Levering in Nederland

Slechts €49,-*

Laminaat door ons laten leggen?
Vraag naar de mogelijkheden

*M.u.v. de waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     10.00 - 18:00
Dinsdag: 10.00 - 18:00
Woensdag: 10.00 - 18:00
Donderdag: 10.00 - 18:00
Vrijdag: 10.00 - 21:00
Zaterdag: 10.00 - 17:00
Zondag: Gesloten
telefoon 038 - 337 4025

Het laminaat wordt rechtstreeks bij de fabrikanten van de onderstaande merken ingekocht

Over Luxury Floors | Laminaat informatie | Bezorgservice |Voorwaarden | Contact | Sitemap

streep

Luxury Floors
De route naar Luxury Floors vind je hier
laagste prijs