Laminaat Amsterdam

Wilt u goedkoop laminaat kopen in de omgeving van Amsterdam? Weet dan, dat u een laminaatvloer nergens goedkoper kunt krijgen dan bij de laminaat specialist Luxury Floors. Als het u toch lukt? Dan krijgt u het laminaat inclusief ondervloer en plinten gratis. Gezien wij ook in Amsterdam bezorgen kunt ook u profiteren van de allerlaagste prijsgarantie van Nederland. Tijdelijk is de laminaatvloer inclusief gratis ondervloer.

"Wij onderscheiden ons door de absolute top merken zoals Quickstep, Kronoswiss, Egger, Classen, Kaindl, Kronotex en vele meer het goedkoopst aan te bieden."

Bekijk al onze laminaat vloeren

Laminaat kopen: alle topmerken en meer dan 300 soorten!

Bij Luxury Floors vindt u meer dan 300 soorten laminaat. Allemaal topmerken, die direct uit voorraad leverbaar zijn en dat tegen de allerlaagste prijsgarantie. Door goede relaties met de fabrieken, kopen wij direct van de fabriek. Hierdoor is er geen tussenhandel en dat betekent heel veel voordeel voor u.

deze week mo  goedkoper laminaat vanaf

Dé Laminaat specialist van Nederland, ook van Amsterdam

Laminaat wint aan populariteit en dat komt omdat het bijna volledig onderhoudsvrij is, waardoor het als binnenvloer in uw huis zeer geschikt is. Belangrijk bij laminaatvloeren is het decorpapier. Het decorpapier is de toplaag die de sfeer van een vloer bepaald. Bij de vloeren van Luxury Floors is het decorpapier van topkwaliteit waardoor ze niet te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. Het decor papier krijgt altijd nog een ‘embossement bewerking’ zodat het oppervlakte een voelbare structuur krijgt waardoor het nog meer op echt hout of tegel lijkt. Niet alleen laminaat vindt u bij ons, naast de vloeren verkopen wij alle benodigdheden die u nodig heeft voor laminaat in Amsterdam. Voor het leggen hebben onze specialisten met veel ervaring de beste tips voor u.

Luxury Floors vanuit Amsterdam bezoeken?

•    Reisafstand Amsterdam- Kampen 88.4 km en 1 uur en 8 minuten rijden
•    Minimaal (!) 50% goedkoper dan de dure speciaalzaken
•    Combineer met lunch of dinner in het mooie kampen (www.kampen.nl)
•    Ergens anders goedkoper? U krijgt het laminaat met alle toebehoren gratis
•    Deze week met gratis ondervloer

U kunt onze showroom bezoeken, maar u kunt op onze website ook een greep zien uit ons assortiment. Mocht uw laminaat hier tussen zitten dan kunt u ook telefonisch (038-3374025) bestellen en laten we het bij u thuis bezorgen.

CONTACTGEGEVENS

Locatie Luxury Floors Luxury Floors B.V. 
 Haatlanderdijk 6-D
 8263 AR KAMPEN

E-mail:   info@luxuryfloors.nl
Telefoon:  038-3374025
Mobiel/ Whatsapp: whatsapp 06-11067255

OVER LUXURY FLOORS

Logo Luxury FloorsLuxury Floors is een Groot/Restpartijhandel drijvende handelsonderneming. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese Topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen. Met meer dan 300 soorten laminaat, direct uit voorraad leverbaar! Lees wat anderen over Luxury Floors zeggen.

streep

logos

 

LAMINAAT LATEN BEZORGEN?

Bezorging Levering in Nederland

Slechts €49,-*

Laminaat door ons laten leggen?
Vraag naar de mogelijkheden

*M.u.v. de waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     10.00 - 18:00
Dinsdag: 10.00 - 18:00
Woensdag: 10.00 - 18:00
Donderdag: 10.00 - 18:00
Vrijdag: 10.00 - 21:00
Zaterdag: 10.00 - 17:00
Zondag: Gesloten
telefoon 038 - 337 4025

Het laminaat wordt rechtstreeks bij de fabrikanten van de onderstaande merken ingekocht

Over Luxury Floors | Laminaat informatie | Bezorgservice |Voorwaarden | Contact | Sitemap

streep

Luxury Floors
De route naar Luxury Floors vind je hier
laagste prijs