Goedkope ondervloer laminaat? Gratis ondervloer bij aanschaf van een laminatenvloer

Goedkope ondervloer? wat denkt u van een gratis ondervloer?

Ondanks dat de ondervloeren niet te zien zijn en onder de vloer komen te liggen hebben ze wel degelijk nut. Toch horen we vaak dat mensen hier niet teveel voor willen betalen? Bent u op zoek naar een goedkope en goede ondervloer voor laminaat? Bestel dan snel een laminaatvloer bij Luxury Floors en u krijgt de ondervloer geheel gratis.

Bekijk onze laminaat en pvc vloeren.

De voordelen van een ondervloer onder uw laminaat

De werking en het nut van ondervloeren worden vaak onderschat, het kan namelijk zowel de leefomgeving van u en uw omgeving verbeteren.

Door de isolerende werking en vochtwerende eigenschappen van een ondervloer wordt uw eigen leefruimte verbeterd. Uw kachel hoeft minder hard te branden en de kou en vocht vanuit harde betonnen vloer wordt teniet gedaan door het leggen van een ondervloer tussen het beton en uw laminaat. Daarnaast isoleert het geluid, waar zowel u als uw buren plezier van heeft. De ondervloer heeft vele voordelen en zorgt er tevens voor dat de topvloer langer mee gaat. Geniet van uw vloer en geniet langer van uw vloer met een ondervloer.

Zelf uw ondervloer leggen

Dat een ondervloer niet mag ontbreken, zal inmiddels duidelijk zijn. De enige vraag die dan rest: wie gaat het leggen? Gaat u uw eigen  leggen of wilt u het laten leggen? Om u in ieder geval zo lang mogelijk te laten genieten van uw vloer, krijgt u van ons altijd tips mee voor het leggen van de ondervloer.

Profiteer van de actie en ontvang gratis uw ondervloer

Bestel nu een vloer en u ontvangt gratis een ondervloer t.w.v. €2,95 p/meter (Bij een aantal vloeren ook inclusief plakplinten). U betaalt dus eigenlijk alleen uw laminaat en de ondervloer krijgt u van ons. Dat is nog eens een goedkope ondervloer toch? Tel daar de laagste prijsgarantie voor laminaatvloeren van Nederland bij op en u weet dat u nergens goedkoper een vloer kunt aanschaffen. Bestel snel en profiteer van deze actie.

Bekijk onze laminaat en pvc vloeren.

CONTACTGEGEVENS

Locatie Luxury Floors Luxury Floors B.V. 
 Haatlanderdijk 6-D
 8263 AR KAMPEN

E-mail:   info@luxuryfloors.nl
Telefoon:  038-3374025
Mobiel/ Whatsapp: whatsapp 06-11067255

OVER LUXURY FLOORS

Logo Luxury FloorsLuxury Floors is een Groot/Restpartijhandel drijvende handelsonderneming. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese Topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen. Met meer dan 300 soorten laminaat, direct uit voorraad leverbaar! Lees wat anderen over Luxury Floors zeggen.

streep

logos

 

LAMINAAT LATEN BEZORGEN?

Bezorging Levering in Nederland

Slechts €49,-*

Laminaat door ons laten leggen?
Vraag naar de mogelijkheden

*M.u.v. de waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     10.00 - 18:00
Dinsdag: 10.00 - 18:00
Woensdag: 10.00 - 18:00
Donderdag: 10.00 - 18:00
Vrijdag: 10.00 - 21:00
Zaterdag: 10.00 - 17:00
Zondag: Gesloten
telefoon 038 - 337 4025

Het laminaat wordt rechtstreeks bij de fabrikanten van de onderstaande merken ingekocht

Over Luxury Floors | Laminaat informatie | Bezorgservice |Voorwaarden | Contact | Sitemap

streep

Luxury Floors
De route naar Luxury Floors vind je hier
laagste prijs