Goedkoop Laminaat bij Luxury Floors

Wilt u goedkoop een laminaatvloer kopen? Door de laagste prijsgarantie van Nederland weet u zeker dat u nergens goedkoper uw laminaatvloer kunt kopen. En lukt het u wel, dan krijgt u het laminaat met alle toebehoren gratis. U heeft bij Luxury Floors de keuze uit meer dan 300 laminaatmodellen en u vindt dus altijd de vloer die bij u past! In ons assortiment vindt u Europese topmerken als: Quickstep, BerryAlloc, Egger, Krono-original, Classen, Kronotex, Witex, Kronoswiss, Parador, Kaindl, en Tarkett. Bekijk direct ons assortiment goedkoop laminaat met houtlook laminaat en laminaat tegels.

Greep uit de laminaatcollectie van Luxury Floors:

laminaat walnoot laminaat las vegas eik laminaat lindau eik laminaat wit eik trendy

 Bekijk al onze laminaat vloeren

Goedkoop laminaat kopen al vanaf €1,99 per m²  in onze outlet

Luxury Floors heeft de allerlaagste prijsgarantie van Nederland. Onze topmerken zult u nergens goedkoper vinden. We hebben in ons assortiment al laminaatvloeren vanaf €1,99 per m². Benieuwd naar ons goedkoop laminaat? Bekijk de aanbiedingen in onze outlet, hier vindt u alle laminaat aanbiedingen en restpartijen.

Laminaat is extreem populair

Laminaat is praktisch onderhoudsvrij en slijtvast waardoor het uitermate geschikt is als binnenvloer in uw huis.Het model van laminaatvloeren wordt voornamelijk bepaald door het decorpapier. Topmerk decor papier betekent dat het laminaat bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Het decorpapier wordt altijd voorzien van een extra embossement bewerking zodat het oppervlakte een voelbare structuur krijgt en het nog meer op echt hout of tegel lijkt.

Kwaliteit laminaat bij Luxury Floors

De kwaliteit van een laminaatvloer wordt vooral bepaald door de kwaliteit van het HDF en de toplaag. Een goede HDF plaat zorgt voor een goede duurzaamheid van de laminaatvloer. De dikte van een HDF laag is meestal vanaf 7 mm.

LUXURY FLOORS heeft in zijn assortiment enkel en alleen laminaat van bekende topmerken uit Europa met een dikte vanaf 7mm die is voorzien van een duurzame toplaag......

De melamine toplaag bepaalt de kwaliteit van de laminaat vloeren en wordt uitgedrukt in klasse:

De Goedkoopste Laminaat Garantie van Nederland!

De inkoopmanager van Luxury Floors heeft een directe relatie met alle grote fabrieken en daardoor bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit laminaatvloeren voor de LAAGSTE PRIJS GARANTIE van Nederland !! Veel aanbieders van laminaatvloeren kopen vaak gewoon bij de groothandel en bieden deze vervolgens aan de consument aan waarbij ze beweren de goedkoopste laminaatvloeren te hebben. Om een goedkoop laminaatverkoper te zijn moet men rechtstreeks bij de fabriek kopen en met kleine marges doorverkopen aan de klant. Dit is het basis principe van Luxury Floors waardoor wij al meer dan 12 jaar de goedkoopste laminaat vloeren winkel zijn van NEDERLAND.

Goedkoop laminaat kopen bij Luxury Floors, omdat u bespaart op topkwaliteit!

 

CONTACTGEGEVENS

Locatie Luxury Floors Luxury Floors B.V. 
 Haatlanderdijk 6-D
 8263 AR KAMPEN

E-mail:   info@luxuryfloors.nl
Telefoon:  038-3374025
Mobiel/ Whatsapp: whatsapp 06-11067255

OVER LUXURY FLOORS

Logo Luxury FloorsLuxury Floors is een Groot/Restpartijhandel drijvende handelsonderneming. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in het verkopen van mooie Europese Topmerken laminaat voor absolute bodemprijzen. Met meer dan 300 soorten laminaat, direct uit voorraad leverbaar! Lees wat anderen over Luxury Floors zeggen.

streep

logos

 

LAMINAAT LATEN BEZORGEN?

Bezorging Levering in Nederland

Slechts €49,-*

Laminaat door ons laten leggen?
Vraag naar de mogelijkheden

*M.u.v. de waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen.

OPENINGSTIJDEN

Maandag:     10.00 - 18:00
Dinsdag: 10.00 - 18:00
Woensdag: 10.00 - 18:00
Donderdag: 10.00 - 18:00
Vrijdag: 10.00 - 21:00
Zaterdag: 10.00 - 17:00
Zondag: Gesloten
telefoon 038 - 337 4025

Het laminaat wordt rechtstreeks bij de fabrikanten van de onderstaande merken ingekocht

Over Luxury Floors | Laminaat informatie | Bezorgservice |Voorwaarden | Contact | Sitemap

streep

Luxury Floors
De route naar Luxury Floors vind je hier
laagste prijs